Италианската актриса Азия Ардженто,  известна като един от най-откровените гласове срещу сексуалния тормоз

...
Италианската актриса Азия Ардженто,  известна като един от най-откровените гласове срещу сексуалния тормоз
Коментари Харесай

Азия Ардженто обвини известен режисьор в изнасилване

Италианската актриса Азия Ардженто,  известна като един от най-откровените гласове против половия тормоз в развлекателната промишленост, удостовери в неделя пред Variety, че е повдигнала обвинявания в полово принуждение против режисьора на „ Бързи и гневни “ Роб Коен.

45-годишната актриса и режисьор упрекна сътрудника си през уикенда пред „ Il Corriere della Sera “ и други италиански медии.  През 2017 година тя бе една от първите обвинителки на към този момент осъдедения на 23 години затвор Харви Уайнстийн.

„ За първи път приказвам за Коен.  Той злоупотреби с мен, преди това ме накара ме да пия нещо, сподели тя пред изданието, базирайки се на анестезия, употребена при изнасилване .

„ По това време в действителност не знаех какво е това. Сутринта се събудих в леглото му, без облекла ”, сподели още тя.  Актрисата твърди, че нападението е станало, до момента в който тя е снимала кино лентата „ Трите Хикса “ с Вин Дизел и Самюел Л. Джаксън.

„ Разказвам за този случай в автобиографията си - казва тя.  Книгата, която се назовава Anatomy Of A Wild Heart,  излиза в Италия на 26 януари.

 По време на присъединяване в тв програмата Verissimo за разпространение на автобиографията си, тя изясни, че до момента не е отправила новите обвинения по няколко разнообразни аргументи. В предаването Ардженто твърди, че в началото не е била сигурна какво се е случило с нея и, че е била дрогирана и изнасилена.  „ Открих по-късно, от другар, който ми отвори очите за това вещество [GHB] “, сподели тя.

„ Разбрах късно в разговор приятел, който ми отвори очите за това вещество [GHB]. След като изцяло осъзнах какво се е случило, отначало не исках отново да подвигам звук, само че защото две дами упрекнаха Коен, включително и щерка му, реших, че не трябва да мълча “.

Преди това Роб Коен беше упрекнат в нахлуване през 2015 г. срещу неназована жена, до момента в който тя е била в безсъзнание, както на щерка му, че я е тормозил, като дете, я е водил в заведения за възрастни, когато е била тийнейджър. Роб Коен отхвърли тези изказвания.

Самата Азия Ардженто също се е сблъсвала с сходни обвинявания. Преди 3 години млад артист, се оплака, че два месец след 17-я му рожден ден бил атакуван полово от нея хотелската си стая,  но той отдръпна обвиняванията си след финансово съглашение. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР